Tökéletlenség

Alapvetően Bandita teljesen olyan kutya lett, mint amilyet szerettem volna. Jó képességű, jól motiválható, szeret dolgozni. Emberekkel barátságos, de nem spanol úton-útfélen mindenkivel. Bár más kutyáknak szereti mutogatni magát, simán el tudom vinni kutyatársaságba. És alapesetben nyugodt, tök jól elvan a lakásban, de ha munka van, fel tud pörögni.

Egy hiányossága van: az egyik golyója.

6 Tovább

Kutya nyerte a brit tehetségkutatót

Zenés-táncos produkcióval egy csaj és a kutyája nyerték a Britain's Got Talent döntőjét. Ashleigh és Pudsey a Mission Impossible zenéjére mutattak be mindenféle trükköket, és teljesen lenyűgözték a zsűrit.

A műfajt egyébként dog dancingnek hívják, és itthon is elég sokan művelik. A lenti videón Karlyik Nóra és Sherlock nevű kutyája látható.

0 Tovább

Harcoltatott kutyákat koboztak el Ózdon

Ezek a képek nemrég kerültek ki az Állatvédőrség Facebook oldalára, elég egyértelmű, hogy mire használták a kutyákat... Tíz bull-típusú kutyát vittek be az ózdi menhelyre, és rendőrségi eljárás indult a tulajdonosok ellen.

Két kutyának friss, még vérző sérülései voltak

Fiatal kan

 10 hó körüli kan

2-3 év körüli szuka

házi futópad

no comment...

0 Tovább

Bezár a kutyafuttató a Kopaszin?

Úgy tűnik, hogy elkezdték a Rio építését a Kopaszin a kutyafuttató mellett :( Erősen kétlem, hogy így megmarad a futtató...

0 Tovább

Tévécsatorna otthon hagyott kutyáknak

Az USA-ban nemrég indult egy tévécsatorna, ahol nyugtató, játékos és ingerekhez szoktató műsorokat sugároznak kutyáknak. A színeket és a hangokat az ebek érzékeihez igazították. A készítők azt javasolják, hogy első alkalommal érdemes közösen leülni a tévé elé, aztán ha a kutya már hozzászokott, akkor nyugodtan egyedül lehet hagyni. Este kipróbálom Bandin, kíváncsi vagyok, mit szól majd hozzá.

Ilyen egy relaxáló műsor:

Ez a stimuláló:

Ez pedig az ingerekhez szoktató:

1 Tovább

A legaranyosabb társasjáték

0 Tovább

A kutyafürdetés legszebb pillanata

amikor a kutya a nappali közepén állva lerázza magáról a vizet

2 Tovább

SMS-ek kutyáktól

0 Tovább

Budapest, a kutyások fővárosa

Az EB OVO egyesület egy nagyon hangulatos kisfilmet készített a nagyvárosi kutyatartásról. Legújabb akciójukkal, a Mancsletétellel arra próbálják meg felhívni a figyelmet, hogy milyen keveset tudni arról, mégis hány kutyás él a magyar városokban, mennyien szedik/nem szedik maguk után a kutyapiszok, és hányan szeretnék, hogy Budapest kutyabarát főváros legyen.

0 Tovább

Ez aztán a kutyabemutató

sok-sok gyönyörű malinois egy rakáson

0 Tovább

EbGondolat

blogavatar

A kutyázás egy életforma

Utolsó kommentek