Behavazódtunk. Eredetileg úgy volt, hogy tréningezni megyünk hétvégén, de végül a hó miatt elmaradt. Helyette elmentünk az alapfokos tanfolyami előadást megelőző kutyás bemutatóra, kétszer voltunk Normafán, beálltam ovizni, Viktor pedig bement Bandival klubra.

Hétfőn indult egy alapfokú csoportom, és a gazdiknak most szombaton volt a kutya nélküli foglalkozás, ezért mentünk el bemutatózni. Egész jól sikerült, ahhoz képest, hogy Bandinak tök idegen kutyák mellett kellett dolgozni. Picit azért aggódtam, amikor gyakorlás közben megállás nélkül kommentált mindent, de a bemutató alatt már csendben volt.


Még több kép a bemutatóról itt

Utána felmentünk Normafára, és mikor a síháznál megláttuk a tömeget, rögtön mentünk is tovább a KFKI felé, és ott mentünk be az erdőbe. Nagyon jót sétáltunk, nagyon meseszerű volt az erdő a hófehér fákkal. A végére Bandi úgy elfáradt a hóban futkosásban, hogy állandóan előreszaladt húsz métert, majd lefeküdt fát rágni, és várta, hogy beérjük. Utána nem kellett ringatni, de minket sem.Eredetileg úgy terveztem, hogy ma bemegyünk klubfoglalkozásra, mert már vagy 1 éve nem voltam. A klub ugyanis párhuzamosan fut az ovival, és szinte minden vasárnap oviban vagyok. Hosszú idő után úgy tűnt, hogy lesz egy olyan hétvégém, amikor végre tudok klubozni, de aztán végül be kellett ugranom helyettesíteni, úgyhogy Viktor ment klubra. Egymás melletti pályákon voltunk, Viktor szerint picit be is zavartam a kutyának, mert néha meghallotta a hangom... De azért ügyik voltak. :)Ebéd után ma is mentünk Normafára, most egy volt tanítványomék is csatlakoztak. Radar egy hatalmas öntudattal megáldott terrier keverék. :) Megállás nélkül rohangászott, követte Bandit mindenhová, és nehezen akarta megérteni, hogy Bandi nem akarja odaadni neki a botját. Jó sokat csúszkáltunk, jól elfáradtunk. Kár, hogy már olvad a hó. :(

Még több kép a Normafáról itt